Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Ontmoeting

Op hierdie oggend – of dalk was dit al middag – ’n doodgewone oggend, ’n oggend soos enige ander oggend, verskyn Gabriël aan Maria. Hy kom met ’n belofte, ’n bevestiging, ’n uitnodiging. Hemel en die aarde ontmoet en hierdie jong vrou word uitgenooi om dit raak te sien en te bevestig.

“Weet jy, Gabriël, dankie dat jy die moeite gedoen het, maar ek het eintlik ander dinge beplan.”

“Wat gaan die mense sê, Gabriel?”

“Hoekom ék? Ek is ʼn niks.”

Of:

“Laat met my gebeur wat u gesê het.”

Die meeste roepingsverhale, eintlik ál die roepingsverhale in die Bybel, is nie verhale waarin mense hulle kom aanbied het nie, maar verhale waarin God aan mense verskyn en hulle roep. Verhale waarin God die inisiatief neem. Waarin God wys Hy is nooit werklik ver weg nie. Hy is altyd verlossend, roepend, teenwoordig.

Ons kan miskien by Maria leer wat ons met sulke verrassende momente moet maak.

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.