Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

God se fabrikaat

Hulle sal Hom sien, en sy Naam sal op hulle voorkoppe wees (Op 22:4).

In die dae toe motors nog ’n nuwigheid was, was ’n man eenkeer op reis in sy Ford. Toe gaan staan die Ford skielik. Die man het uitgeklim, onder die enjinkap gevroetel, maar omdat hy nie veel van motors geweet het nie, het hy niks vermag nie. ’n Ander motor het agter hom stilgehou. ’n Lang man het uitgeklim en gevra wat die probleem is. “Ek kan die Ford nie aan die loop kry nie,” kom die gefrustreerde antwoord.

Die lang man buk toe onder die enjinkap in, maak ’n paar verstellings en sê: “Skakel nou die motor aan.” Toe die sleutel draai, loop die motor asof dit nuut is.

“Baie dankie, Meneer,” sê die dankbare Ford-eienaar. “Wie is u?” vra hy toe.

“My naam,” sê die vreemdeling, “is Henry Ford.”

Die skepper van die motor wat sy naam gedra het, het die motor nie net gemaak nie, maar ook reggemaak! Die man wie se naam voor op die Ford-motor gestaan het, het die beste geweet hoe om dit te herstel.

Het God nie presies dieselfde met ons gedoen nie? God het ons geskep en ons in Christus herskep. God weet presies wie en wat ons is. Hy weet wat ons nodig het. Niemand verstaan ons beter as God nie. Ons is sy fabrikaat. Die sonde het wel alles in ons laat verkeerd loop, ons tot stilstand gebring. Maar God roep ons tot die lewe. Hy laat ons selfs uit die graf opstaan …

Want sy Naam staan op ons voorkoppe (Op 22:4).

Here, merk my met u Naam. Amen.

Johan Cilliers

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.