Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Stukke van die toekoms

“Kyk, Ek maak alles nuut” (Op 21:5).

Die vrou van ’n vermoorde sendeling het eenkeer ’n roerende getuienis gelewer. Sy het dit gedoen in dieselfde kerkie waar haar man Sondag na Sondag gepreek het, en wat deur terroriste verwoes is in die aanval waarin haar man omgekom het. Sy het gewys na die pragtige gebrandskilderde venster agter in die kerk. “Daardie venster,” het sy vertel, “is tydens die aanval aan skerwe geskiet. Toe my man gesterf het, was dit asof my lewe, soos daardie venster, onherroeplik stukkend was, in fragmente gesaai oor die grond, vertrap … Iemand uit die gemeente het egter die volgende dag gekom en die stukkies glas van die venster kom optel, dit oor weke heen met groot geduld geheg en ’n nuwe, selfs mooier venster uit die skerwe gevorm. Só het Iemand – God – my lewenstukkies opgetel en sy beeld in my gevorm, mooier as ooit tevore!”

Die mens is breekbaar, gebroke. Die lewe is broos. Soms beland ons in ’n stukkende hopie op die vloer. Maar ons kan weet: Deur dit alles heen, in dit alles, is God besig om alles te vorm, voor te berei vir die pragstuk van die ewige lewe. Hy wat op die troon sit, sê: “Kyk, Ek maak alles nuut” (Op 21:5).

Laat toe dat Hy jou optel …

Here, al wat ek kan bied, is die skerwe van my lewe. Vorm my vir u toekoms. Amen.

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.