Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

God is tevrede met jou

Lees Sefanja 3:17.

Hy is stil-tevrede in sy liefde (v 17).

Ek het nog nie baie in die kerk gehoor dat die Here met enigiets hier op aarde tevrede is nie. Ook nie met die kerk nie. Ons doen byna altyd te min te laat. Ons skiet te kort; ons mis die punt; ons is aan die dooierige kant; ons kom nie behoorlik by ons doel uit nie …

Ken jy daardie gevoel? Voel jy ook elke keer wanneer jy uit die kerk stap dat jy weer in die leeukuil saam met ’n klompie kwaai Daniëls was? Terloops, vergeet van kwaai leeus, vandag se Daniëls is veel gevaarliker!

Ek moet sê, ek was heeltemal uit die veld geslaan met die woorde van Sefanja 3:17. Dit klink soos ’n stroom koel water op ’n warm dag. Hoor net: “Die Here jou God is by jou … Hy is vol vreugde oor jou …” En dan die mooiste woorde: “Hy is stil-tevrede in sy liefde. Hy jubel en juig oor jou.” Mensdom, dit is hemelse musiek!

In ’n tyd waarin ons dikwels van kansels af en in geestelike gesprekke moet hoor ons onderpresteer as dit by God kom, vertel die Here Hy is tevrede met sy mense. Geloof is nie prestasiegedrewe nie. Ons kry nie bonuspunte vir geestelike prestasies nie. God se liefde staan hoegenaamd nie in direkte verhouding tot ons geloofsdade nie. Hy is stil-tevrede, want Hy het ons lief ten spyte van onsself. Jesus se kruis sê so!

Here, dankie dat U stil-tevrede met my is.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.