Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Wanneer God jou hele lewe word . . .

Lees Psalm 16.

Here, U is my lewe, U sorg vir my (v 5).

Fokus op God! Laat sy grootheid jou gedagtes vul. Leer by Dawid in Psalm 16 hoe om dit te doen. Verklaar God tot die enigste Here van jou lewe én jou gedagtes (v 2). Die eerste stap tot ’n nuwe gedagtewêreld wat jou bevry van geestelike middelmatigheid, is om God elke dag as die Here van jou lewe te sien. Buig elke oggend voor Hom. Sê uit jou hart uit agter Dawid aan: “U alleen is my Here.” Net dit! Doen dit elke dag van vandag af.

Fokus ook op God se seëninge in jou lewe (v 5-6). Begin om jou seëninge te tel, een vir een. Hou gedurig boek van klein stukkies hemelse genade: die vrolike gelag van jou kinders; ’n koppie stomende koffie saam met ’n goeie vriend; ’n heerlike nagrus; ’n hart vol vrede – tel al hierdie dinge elke aand in jou aandgebed op en laat jou beker van blydskap dan in lofprysing oorloop voor God. Prys Hom in ’n dankgebed. Sê oor en oor vir Hom dankie vir al sy seëninge.

Leef daagliks in die ritme van lof en dank. Hou op om heeltyd saam met die klakouse te mymer oor al die lewenstorms wat rondom jou woed. Daardie spul trek jou net af in ’n put van negatiwiteit en donkerte. Breek weg hieruit. Laai voortdurend hemelse lof op jou lippe en laat dit oorspoel na jou doen en late. Juig en wees bly. Vier fees, want jy is die Here se spesiale eiendom. Jy is te kosbaar om in donkerte vasgevang te word.

Here, vul my lewe elke dag met u grootheid.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.