Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Ek is die meesterwerk van my Skepper

Lees Genesis 1:1, 26-31.

In die begin het God die hemel en die aarde geskep ( v 1).

Op ’n dag, iewers ver in die verlede, het God sy hemelse doek oopgerol en hemel en aarde kunstig aanmekaar begin weef. Een meesterwerk na die ander uit die hand van God het gevolg. Tot op die sesde dag. Toe het God sy grootste meesterwerk ooit neergesit: die mens! Dit was die hoogtepunt van alles. So trots was God op sy laaste en beste kunswerk dat Hy daar en dan ophou skep het.

God het sy allerbeste skeppingswerk vir heel laaste gelos. Nadat Hy die mens gemaak het, het Hy besluit om vir altyd te rus. Op die koop toe het God besluit om vir die mens ’n spesiale rusdag opsy te sit om saam met Hom fees te vier oor sy skepping.

Ek en jy is die kroon van God se skepping, die heel beste wat Hy ooit gemaak het. Ongelukkig het die sonde later ’n klompie lelike krapmerke op ons almal gelaat. Maar die goeie nuus is dat God dit vandag nog met sy uitveër van genade kan uitvee. Hy kan ons herstel tot handewerk waarop Hy van voor af trots kan wees. Ten spyte van al ons foute, gee God vir ons ’n tweede kans.

Daarom moet jy vandag haastig padgee uit die wind en die weer van die sonde en jou plekkie in sy kunsgalery kom inneem. Want God hou ook vir jóú plek daar by Hom as een van sy spesiale skeppings. Laat toe dat Hy vandag al die krapmerke van die sonde in jou lewe verwyder. Lyk asseblief weer soos ’n hemelse meesterwerk!

Here, verwyder asseblief die krapmerke van sonde uit my lewe. Om Christus wil.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.