Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

God se huis is groot genoeg

Lees Johannes 14:1-4.

“In die huis van my Vader is daar baie woonplek” ( v 2).

Dis sleg om alleen te wees. Vra maar vir die dissipels. Terwyl hulle vir oulaas rondom Jesus sit hier kort voor sy kruisiging en na sy leringe luister, hoor hulle slegte nuus: Jesus gaan weg! Maar hierdie slegte nuus duur net een sinnetjie lank. Daarna volg die goeie nuus dat Jesus gaan plek maak vir al sy mense daar in sy Vader se hemelse woning. Wanneer daardie plekke gereed is, gaan Jesus terugkom om sy aardse eiendom te kom haal om vir ewig by Hom in die Vader se hemelse woning te bly.

Jesus se goeie nuus is dat daar ruim woonplek in die hemel is. In God se hemelse woning is daar baie kamers, ook vir mense soos ek en jy. Vir ons wat voor Hom buig en aan sy verlossing vasklou, wag daar ’n nuwe woonplek in die hemel. Tans is ons woonplek daar nog onder konstruksie. Daarom leef ons nog. Maar eendag, wanneer ons blyplek in die hemel gereed is, kom haal Jesus ons. Dan neem Hy ons na ons ewige woonplek daar by Hom.

Wat ’n vooruitsig! Wat ’n wonderlike nuwe adres om na uit te sien! Daarom weet ons dat dit nie sleg is dat Jesus weggegaan het nie. Hy moes weggaan om sy werk voort te sit daar in God se hemelse woonplek. Hy moes weggaan om ons permanente blyplek te berei.

Here, ek sien uit na my nuwe hemelse adres.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.