Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

God se mense leef relevant

Lees 2 Samuel 9:1-13.

“Ek het besluit om jou onder my sorg te neem ter wille van Jonatan jou pa” (v  7).

Vandag se mense leef en dink anders. Navorsers sê dat die sogenaamde “X- en Y-generasies” wat sedert 1970 gebore is, nie meer vorige geslagte se idees en drome deel nie. Om nie eens van die Millennials te praat nie! Hierdie nuwe geslagte is meer individualisties en vrydenkend. Hulle aanvaar nie alles wat hulle hoor nie. Wanneer ’n bepaalde instelling, soos die kerk, hulle dus nie aanstaan nie, bly hulle weg.

Watter wonderlike geleentheid vir die kerk om weer Bybelse waardes aan hierdie geslagte voor te hou en uit te leef; om soos ’n Dawid van ouds vir hulle te wys dat jy vir hulle en hulle kinders omgee! Die kerk het so ’n ongelooflike verhaal om te vertel en uit te leef – die verhaal van Christus wat aarde toe gekom het om mense se groot seerkry te kom heelmaak. Sy absolute liefde en opoffering; sy deernis met almal wat swaar kry; sy afkeer van dooie godsdienstige instellings; sy onvoorwaardelike liefde vir sy Vader; die verlossing wat Hy bring vir soekende mense is juis die dinge waarna vandag se generasies op soek is.

Kom ons word lewende preke vir die generasies wat na God smag.

Here, help ons om relevant te leef tot u eer.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.