Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Leef reg – God sien wat jy doen

Lees 1 Petrus 4:17.

Die tyd vir die oordeel het aangebreek; dit begin by die huis van God (v  17).

Dalk misluk jy keer op keer wanneer jy moet “nee” sê vir sonde. Jy besluit telkens om ’n verkeerde ding te laat staan, maar voor jy jou kom kry, het jy dit weer gedoen. Moontlik is jou geestelike lewe een van val en opstaan. Jy weet mos God hou niks daarvan nie. Hy waarsku jou vandag in sy Woord dat sy oordeel by sy eie mense begin. Kry daarom jou lewe in orde deur jou gedagtes op die regte dinge te rig. Fokus op God! Laat sy grootheid jou gedagtes vul.

Wanneer jou gedagtes negatief is, sien jy net mislukkings raak en geen oorwinnings nie. Dit is ’n fout, want God is besig met jou. Jy is op die regte pad as jy jou lewe aan die sorg van sy Gees toevertrou. Hy is besig om jou dag na dag al hoe meer te verander na die beeld van Christus. Sien raak wat God in jou doen. Loof Hom dat jy van nou af nie meer op elke afdraaipad sal beland nie.

Fokus van nou af gereeld op die Here. Praat met Hom wanneer jy ’n kans kry. Bid sonder ophou. Stel jou lewe se kompas al hoe meer in op God. Maak ’n punt daarvan om sy grootheid oral rondom jou raak te sien. Dan sal jy die oordeel heeltemal misloop.

Heer, leer my u regte weë.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.