Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Padlangs met God

Lees Jeremia 15:10-21.

Ek kan nie op U reken nie (v 18).

Hoe reageer God wanneer mense Hom beskuldig van traak-my-nieagtigheid? Wel, toe Jeremia begin kla dat God hom in die steek laat, is hy aangesê om sy foutiewe idees dadelik te laat staan! Terwyl Jeremia planne beraam het om te bedank uit die Here se diens, het God reguit vir hom gesê dat hy maar weer moet begin doen wat hy nog altyd gedoen het. Hy moes gaan profeteer en sy onverantwoordelike praatjies laat staan. Dan kon hy weer namens die Here praat.

’n Mens kan jou maklik blind staar teen moeilike omstandighede. Dan begin jy ook kla: “Die Here het van my vergeet.” Dit is nie waar nie. Nooit mag jou eie gevoelens of omstandighede die instrument wees waarmee jy God se afstand van jou af meet nie. Moenie dink omdat God ver van jou af voel, Hy regtig ver is nie. Moenie uit jou swaarkry aflei dat Hy jou verlaat het nie. Want God laat jou nie in die steek as dit sleg gaan met jou nie. Hy laat jou nie deur sy vingers glip as die storms om jou losbreek nie. Skeur jou bedankingsbriefie op wat jy dalk voor God se deur wil neersit. Laat staan jou verwyte teen Hom, want dit is ongegrond. Kry die regte feite by God!

Here, help my om op te hou kla.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.