Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Praat groot oor God

Lees Jesaja 63:7.

Ek sal die troue liefde van die Here verkondig (v  7).

Ek is seker jy hou ook nie te veel van grootpraters nie. Party mense kan mos nooit ophou om oor hulleself te praat nie. Hulle vertel van vroeg tot laat vir almal binne hoorafstand hoe goed hulle is. En hoe ryk, sterk, vinnig, belangrik, of wat ook al. Hulle is eintlik ’n regte pyn in die nek.

Grootpratery is sleg. Want daardie een wat heeltyd oor hom- of haarself praat, trek al die aandag. Maar daar is een uitsondering. Daar is een wettige vorm van grootpraat. En dit is wanneer ons die slag begin grootpraat oor God. Wanneer ons links en regs oor God se grootheid en sy troue liefde bly praat, dan is ons netjies binne die sentrum van God se wil.

Ons mag, nee ons moet, oor God praat. Want Hy is ons God, die Heer oor die ganse heelal. Hy is die Almagtige oor wie ons by almal kan spog. Want God is regtig so groot, en nog groter, as al ons woorde oor Hom. Hy is waarlik die Een oor wie ons dag vir dag moet getuig, sing en jubel.

Praat jy graag groot oor jou groot God? Vertel jy vir ander van sy lewensveranderende wonderwerke in jou lewe en in die lewe van ander rondom jou? Besing jy sy roemryke heldedade in die geskiedenis? Wel, dan is vandag net die regte dag om daarmee te begin, of aan te hou as jy dit reeds doen!

Heer, laat my tong vandag grootpraat oor U.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.