Boodskap vir Vandag

Search
Close this search box.
Search

Slaap veilig vanaand

Lees Spreuke 19:23.

Wie die Here dien, se lewe is veilig; so ’n mens slaap rustig (v 23).

Slaap jy goed? Of laat jou probleme en vrese jou baie nagte rondrol? Dan moet jy iets daaraan doen. Jy moet sorg dat jou geloof ’n verskil maak aan jou manier van slaap, want die Here gun jou elke aand ’n goeie nagrus.

Wanneer jy in ’n lewende verhouding met Christus staan, het dit nie net ’n impak op jou manier van leef terwyl jy wakker is nie, maar ook wanneer jy slaap. Bekommernisse hou ’n mens wakker; daarom moet jy leer om jou probleme aan God se voete neer te lê. As jy bereid is om Hom hiermee te vertrou, sal Hy aan jou die nodige wysheid gee om elke probleem, elke knik in die pad en elke krisis in jou lewe uit te sorteer terwyl jy bedags wakker is. Nee, Hy los dit sommer al vir jou op terwyl jy in die aand rustig slaap.

As jy op God se pad van wysheid leef, dan het jou geloof elke dag en elke nag veel meer te make met jou slaappatrone as wat jy ooit kan droom(!). Daarom moet jy leer om die Here van vandag af te vertrou, selfs as jou oë toe is. Dan gaan jy vanaand ’n slag rustig slaap; môreaand ook.

Here! Laat my in u arms rus.

Stephan Joubert

Inspirasievennoot

Boodskap vir Vandag is ’n reeks inspirerende elektroniese dagstukkies wat daagliks duisende lesers bereik. Ons doel is om Christene te bemoedig, uit te daag, te ondersteun en te inspireer.

Indien jy nie die daaglikse e-pos ontvang nie, maak asseblief seker dat jou SPAM-filters dit nie verwyder nie.
Jy besoek nou LiG, ons susters-publikasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse. LiG-getuig: Waar elke getuienis tel. By LiG is ons toegewyd om inspirerende stories te deel wat die hart aanraak en hoop bied. Jy besoek nou ons susters-organisasie se webtuiste, propvol inspirerende getuienisse.

Daaglikse Inspirasie

Die Boodskap vir Vandag-app is nou beskikbaar vir jou selfoon.
Installeer dit vandag nog.